Szolgáltatások

Biztosítások

Abban a világban élünk, ahol lassan több biztosítási konstrukció létezik, mint csillag az égen, persze kis túlzással. Mi segítünk kiválasztani az Ön számára ideálisat, ami ár/érték arányban a legjobb a piacon. Ismerjük az összes szolgáltató által árult biztosításokat, sőt olyanok is tudomásunkra jutnak, amelyek a nagyközönség felé nincsenek kommunikálva.

Fotózás

Ahogy a grafikai anyagokon, úgy a fotókon sem szabad spórolni. Hogy miért? Mert a jó kép elad! Egy gyors példa: Az étteremben szívesebben megrendeli az ételt, ha szép színek, megfelelő mélység-élesség és guszta elrendezés jellemzi a választott étel képét? Mi is. Ez minden iparágban ugyanígy működik ahol kézzelfogható a termék!

Grafikai munkák / Arculattervezés / Weblap- és webshop készítés

Tudta, hogy cége arculata nagyban befolyásolja a vállalkozás sikerességét? A legtöbb vásárló a külcsín után foglalkozik csak a belbeccsel. Kettő másodperc alatt végigpásztázza az anyagot és eldönti, hogy szimpatikus-e az aktuális arculati elem (hirdetés, weboldal, névjegy, kiajánló, stb.) vagy sem. Az Öné megállja a helyét?

Imázsfilm / Céges bemutatkozó videó

Egyre népszerűbbek a bemutatkozó videók a cégek körében, mert rájöttek, hogy kialakít egyfajta "ismeretséget" a potenciális vásárlóban és bizalmat ébreszt. Sokan a vállalkozásuk születésnapjára készíttetnek imázsfilmet, hogy büszkén mutassák a világnak amit alkottak 5-10-30 éven át. Mások 1-1 termékükre hívják fel a figyelmet egy népszerűsítő videókampányon keresztül. Hisz a közösségi oldalakat óriási hiba nem kihasználni erre, ha az ember teheti. Partnerünk drónfelvételekkel és remek utómunkával teszi élvezhetőbbé az Ön filmjét! Éljen vele és növelje a konverziót népszerűsítő spotokkal!

Irodaszer, irodai kiegészítők

Egy irodában lehetetlen, hogy minden irodaszerből megfelelő mennyiség legyen minden kollégánál. Írjon e-mailt, vagy rendelje meg webshopunkban!

Munkaruha, munkavédelem

E termékek megléte egy cégben korántsem elhanyagolható, bármely munkaterületre gondolunk, ahol emberi erőforást alkalmaznak. A professzionális munkaruhák és munkavédelmi eszközök alkalmazása elengedhetetlen a vállalkozásoknak. Célunk, hogy a vásárlásra fordítható összegért a lehető legjobbat nyújtsuk munkatársainak. Az előírások szigorúak és köteleznek sok mindenre, ezért a termékeink rendelkeznek minőségi tanúsítvánnyal, emellett időtállóak és kényelmesek. Ha Önnek is fontos a biztonság, ne érje be az átlagossal!

Oktatásszervezés és lebonyolítás

Azt mondják, egy jó szakma ma már annyit ér, mint egy diploma. Mi is így gondoljuk. meggyőződésünk, hogy saját munkaerőt képezni igenis jövedelmező befektetés. Ha szakemberhiánnyal küzd, érdemes elgondolkodni olyan tanfolyamokon, mely valós tudást biztosít a tanulásra igent mondó kollégáknak. Cégünk OKJ-s cégzettséget adó oktatások szervezésével és bonyolításával is foglalkozik építőipari és mezőgazdasági területen.

Őrző-védő szolgálat

Ha betörnének telephelyére, mekkora összeggel tudnák megkárosítani akár 1 éjszaka alatt? Gondolkodott már ezen? Ha nem megoldott telephelyeinek védelme, érdemes megbízni profi őrző-védő céget, mely akár a nap 24 órájában biztosítja értékeinek védelmét. Fontos itt is az ár, de talán előtérbe helyezhető a minőség és a megbízhatóság.

Pályázat írás / pályázat figyelés

Sokan azt hiszik, hogy a pályázat valami elérhetetlen mesebeli tárgy, melyet csak a kiválasztottak érhetnek el. Nos, nem! Bárki számára elérhető lehet. Ehhez csak egy jó pályázatíróra és megfelelő kiírásokra van szükség. A nyerést nem tudjuk garantálni, de a partnerünk szakértelme páratlan a pályázatok területén.

Másodperc alapú számlázás? Kiszámítható telefonszámlák? Flottarendszer? 100%-ban lebeszélhető havidíj? ...és még sorolhatnám. Ha ezek valamelyike fontos Önnek, kérjen ajánlatot és hasonlítsa össze mostani szolgáltatásával a csomgunk erősségeit. Higgye el, megéri! Kérje díjmentes ajánlatunkat!

Tisztítószerek, takarítás

A higiénia az egyik alapvető igény a legtöbb ember számára. A standard tisztítószerektől, fertőtlenítő szerektől kezdve a papírtörlőkön át (közületi toalettpapírok) bármilyen igénye merülne fel, mi állunk rendelkezésére.

Valós idejű járműkövetés, flottakezelés

Céges autóit akár a TV elől is szemmel tarthatja 24 órában akár weben, akár okoseszközön. Készítsen kiértékeléseket, e-menetlevet pár gombnyomással, nézze meg a korábbi utakat, vagy állítson be akár sebesség- vagy területszabály. A profi járműkövetéssel gyerekjáték a flottakezelés.